Kontor+47 64 88 99 42

Klubb

Godt spill i NSG-tuneringer av Ski GK-medlemmer

Av: Sissel Carlsen  |  Publisert: 12. juli 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

24.07.20: Her samles noen "perler" fra sommerens gode plasseringer fra NSG-seniorturneringer! Oppdateres kontinuerlig...

Borre GK i Sissener Classic Tour
Vi gratulerer Bjørn j. Foss med seieren og en fantastisk runde på -9 slag (64 netto) i klasse 5!

Drammen, torsdag 23. juli
Tron Dahl gikk en glimrende runde på +1 netto, og kapret 1. plassen i klasse 4.
Vi gratulerer!

Kjekstad, tirsdag 21. juli: klippet fra Norsk Seniorgolf's hjemmeside

Alltid hyggelig å spille på Kjekstad, Sjarmerende men krevende bane, som utfordrer deg til å ta kloke avgjørelser, og ikke minst, sørge for å prikke greener på de mange par tre hullene!
Jan Olav Anseth, Ski Golfklubb vant klasse 3 i typisk norsk sommervær; regn, sol  og hagl.
Se hele artikkelen med bilder her.

Hauger Golfklubb, Romeriksslaget dag 4
Bjørn J. Foss gikk en flott runde som resulterte i 1.plass med 74 slag i klasse 5,
... og en fin 2. plass for Tore Hultmann med 77 slag. Gratulerer!

Siste dag av Mjøsvikua ble avviklet på Mjøsen Golfbane
I øsende regn gikk Tove Mjelstad en god runde, og vant kl 2. Gratulerer!

Ski-dobbel på Skjeberg og Alf Henrik-quadruppel på Sørlandet

Ski-spillerne har markert seg betydelig i helgens NSG-turneringer.  På Skjeberg søndag vant Tron Dahl kl. 4 (+1) og Tore Hultmann kl. 5 (+2).

Alf Henrik Hansen gjorde storeslem i Sørlandsturen, og vant kl. 6 alle fire dagene.  Samlet resultat etter rundene på Mandal, Kristiansand, Bjaavann og Arendal var smått fantastiske med -1.

Vi gratulerer også Astri Marie Spieler med en flott 1.plass (netto)  i kl. 7, siste dag av Sørlandsturen på Bjaavann.

Klippet fra seniorgolf.no:
Sørlands-touren  26.-28. juni med start i Mandal
Redaksjonen debuterte på denne yndige perlen av en golfbane. Ikke alt av spillet svevde som på perlemorsskyer i stekende sommersol, men vi er slett ikke misfornøyd.
Alf H. Hansen (klasse 6) sto for dagens prestasjon med å gå 8 under sitt eget par på sitt livs desidert mest «magiske» runde. Alt trillet, rullet og spratt rett vei. Hele tiden.
Mulig han hadde kokt sammen en helt spesiell trylledrikk…

Premierte Ski-spillere under NSG uoff. NM i nettogolf, helgen 20.-21. juni
Mesterskapet ble arrangert på Haladal GK. Flere spillere fra Ski GK deltok.
Bjørn Spieler (også Drøbak-medlem) nr. 2 i klassen Herrer 70+,
Sissel Lilleøien Carlsen nr. 3 i klassen Damer 60+ og
Stein Rasch tok fjerdeplassen i klassen Herrer 60-70.
Jan Olav Anseth, Harald Haugan og Alf Henrik Hansen bidro også med gode plasseringer.

Årets første Mini Tour 5.-7. juni med deltakelse frra Ski GK; Kristiansund, Ålesund og Molde!
4 fryktløse kvinner og 25 drabelige karer satte hverandre stevne på Kristiansund & Omegn GKs spennende bane fredag. Stort sett lokale helter anført av Oddny, Sirpa, Eiliv og Bersvein med truende innslag av stridslystne moldensere.